Peralatan Sampah Tirus Sampah

  • Waste Tire Crushing Equipment

    Peralatan Sampah Tirus Sampah

    Lini produksi pamrosesan ban limbah minangka peralatan lengkap skala lengkap sing misahake telung bahan baku utama sing ana ing ban: karet, kawat baja, lan serat ing suhu kamar lan nyadari daur ulang 100%. Lini produksi pamrosesan ban limbah bisa daur ulang ban ing kisaran diameter 400-3000mm miturut sarat pelanggan, kanthi penerapan sing kuat, ukuran output bisa dikontrol sajrone kisaran 5-100mm, lan output bisa nganti 200-10000kg / jam . Baris produksi mlaku ing suhu kamar lan ora bakal nyebabake polusi sekunder ing lingkungan. Lini produksi nggunakake sistem kontrol PLC, sing gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi konsumsi energi sing sithik lan umur kerja dawa.