Peralatan Sampah Tirus Sampah

Katrangan singkat:

Lini produksi pamrosesan ban limbah minangka peralatan lengkap skala lengkap sing misahake telung bahan baku utama sing ana ing ban: karet, kawat baja, lan serat ing suhu kamar lan nyadari daur ulang 100%. Lini produksi pamrosesan ban limbah bisa daur ulang ban ing kisaran diameter 400-3000mm miturut sarat pelanggan, kanthi penerapan sing kuat, ukuran output bisa dikontrol sajrone kisaran 5-100mm, lan output bisa nganti 200-10000kg / jam . Baris produksi mlaku ing suhu kamar lan ora bakal nyebabake polusi sekunder ing lingkungan. Lini produksi nggunakake sistem kontrol PLC, sing gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi konsumsi energi sing sithik lan umur kerja dawa.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

  Lini produksi pamrosesan ban limbah minangka peralatan lengkap skala lengkap sing misahake telung bahan baku utama sing ana ing ban: karet, kawat baja, lan serat ing suhu kamar lan nyadari daur ulang 100%. Lini produksi pamrosesan ban limbah bisa daur ulang ban ing kisaran diameter 400-3000mm miturut sarat pelanggan, kanthi penerapan sing kuat, ukuran output bisa dikontrol sajrone kisaran 5-100mm, lan output bisa nganti 200-10000kg / jam . Baris produksi mlaku ing suhu kamar lan ora bakal nyebabake polusi sekunder ing lingkungan. Lini produksi nggunakake sistem kontrol PLC, sing gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi konsumsi energi sing sithik lan umur kerja dawa.

initpintu_副本1

Detail Produk:
Crusher geser gandha gandha
Crusher geser motor sumbu loro sing cerdas nduweni ciri kecepatan kurang lan torsi gedhe, sing bisa ngrusak ban kabeh ukuran lan njamin operasi peralatan jangka panjang sing stabil. Alat pemotong digawe saka baja paduan sing diimpor saka Eropa, lan struktur pemotong baris dobel dirancang kanthi ganti sing bisa dicopot, sing nambah tingkat panggunaan alat pemotong. Ngalahake kasar lan remukan alus diproses ing macem-macem area fungsional ing kothak piso sing padha ing wektu sing padha kanggo ngirit konsumsi energi lan nggunakake ruangan.
Pemisah kabel
Liwat piso obah lan piso tetep kanggo ngethok blok lem, partikel karet sing nduweni kualifikasi lan kawat baja liwat ayak, partikel karet lan kawat baja sing ora ana kualitase tetep tetep ana ing area remuk kanggo ngremuk; Piranti mbukak lan nutup hidrolik ing antarane kothak lan kothak layar nggawe pangopènan lan panggantos alat nglereni lan layar luwih trep. Desain simetri ngarep lan mburi piso obah lan piso tetep bisa mujudake owah-owahan patang arah canggih lan ningkatake umur layanan alat kasebut. Perbaikan alat kabel nganggo elektroda nglereni, lan isih bisa digunakake sawise didandani.
Conveyor
Lumahing bingkai peralatan wis diolah kanthi derusting, sing bisa memenuhi persyaratan anti-korosi operasi jangka panjang peralatan ing lingkungan khusus kayata polusi sampah. Iki nduweni fungsi kontrol cerdas kayata start lan stop remot, mandeg darurat, kacepetan lan kakehan.
Mesin skrining
Kanthi nggunakake prinsip kerja disk muter menyang bahan sing beda-beda kanthi skrining materi, layar ngisor bisa dipikolehi kanthi nyetel celah disk kanggo memenuhi persyaratan ukuran partikel sing bisa dibuwang. Layar gedhe sing gagal memenuhi persyaratan bakal dikembalikan menyang sistem remukan kanggo ngremes maneh nganti memenuhi persyaratan ukuran partikel. Cakram kasebut digawe saka bahan komposit polimer sing diimpor sing ora gampang rusak lan bisa digunakake ing macem-macem kahanan kerja sing ala. Sanalika, desain modular sing cukup lan pengaturan fleksibel penanganan kapasitas sing fleksibel, saéngga materi ing proses skrining kurang bisa ditumpukake utawa dibungkus, perawatan peralatan luwih gampang lan cepet.
Pemisah magnetik
Jinis pemisah magnetik yaiku jinis pemutus diri magnet permanen, sing bisa kanthi efektif layar kabel baja sawise dipisahake.
Layar kedher
Kawat baja dipisahake saka blok karet / kawat baja kanthi geter. Mung partikel / bubuk karet kawat baja sing apik sing memenuhi syarat sing bisa nembus layar ing layar kedher. Butiran karet gedhe sing ora bisa nembus ayak lan kawat baja diangkut maneh dening conveyor sabuk menyang pemisah kawat baja kanggo ngremuk sekunder nganti tekan standar.
Sistem kontrol listrik
Kabinet kontrol utama lan platform kontrol bebas saka siji liyane. Desain mode tutul layar lan mode kontrol tombol nggawe antarmuka kontrol dadi luwih manusiawi lan luwih gampang dioperasikake. Mode otomatis bisa nyadari operasi tanpa manajemen, mode manual bisa ngontrol siji piranti, pangguna bisa milih mode sing beda kanggo operate miturut kabutuhan nyata kapan wae. Sanalika, sistem kasebut uga duwe alarm swara lan cahya, pangeling-eling kesalahan visual, pangeling-eling pangopènan peralatan lan fungsi cerdas liyane, saengga pangguna ing proses kontrol peralatan luwih trep lan cepet, golek wektu lan ngrampungake kesalahan, ngrampungake pangopènan makarya Piranti ngawasi video jangkoan lengkap bisa komunikasi karo sistem kontrol pusat lan ngawasi kahanan sing ana ing peralatan kanthi nyata.

initpintu_副本2

Kauntungan peralatan:
1. Desain modern, tilas cilik
Garis peralatan ngetrapake prinsip panggunaan lahan sing cukup lan intensif, nggunakake desain struktur kombinasi crusher shear poros dobel lan layar roller dering, lan tata letak sing cukup, sing ora mung bisa njamin output lan ukuran ngeculake cocog karo syarat, nanging uga nyukupi kabutuhan perencanaan lan konstruksi produksi ban ban lan manajemen pelanggan.
2. Desain kasus piso integral, stabil lan andal
Sawise perawatan panas, kothak alat tenan lan tahan aus, sing njamin kekuatan mekanik sing luwih apik, ndawakake umur layanan, lan nyuda biaya pangopènan kanthi efektif.
3. pisau tetep bisa dicopot, resistensi nyandhang kuwat
Saben pemotong tetep bisa dibongkar lan dipasang kanthi mandiri, sing bisa dibongkar lan rampung kanthi cepet ing wektu sing sithik, nyuda beban kerja lan nambah kelanjutan produksi.
4. Desain alat unik, gampang dijaga lan diganti
5. Kekuwatan spindle sing dhuwur, resistensi lemes sing kuat lan resistensi pengaruh
Spindle digawe saka baja paduan kekuatan tinggi. Sawise pirang-pirang perawatan panas lan proses presisi tinggi, duwe kekuatan mekanik sing apik, kemampuan anti-lemes lan anti-dampak sing kuat lan umur kerja sing dawa.
6. Bantalan sing diimpor kanthi pirang-pirang segel gabungan
Bantalan sing diimpor lan macem-macem segel kombinasi, resistensi beban dhuwur, umur dawa, anti debu, anti banyu lan antifouling, kanggo njamin mesin terus-terusan lan stabil.

initpintu_副本3

Keuntungan Kita:
1. Keamanan:
a. Ngadopsi teknologi las busur otomatis
b. Kabeh las bakal dideteksi kanthi metode uji nondestruktif ultrasonik kanggo njamin kualitas las lan
bentuk las.
c. Ngadopsi proses ngontrol proses pabrik babagan kualitas, saben proses pabrik, tanggal pembuatan, lsp.
d. Dilengkapi karo piranti anti-bledosan, katup safety, katup darurat, meter tekanan lan suhu, uga sistem sing nguwatirake.
2. Lingkungan sing ramah lingkungan:
a. Standar Emisi: Ngadopsi scrubber gas khusus kanggo mbusak gas asam lan bledug saka asap
b. Bau sajrone operasi: Ditutup kanthi sajrone operasi
c. Polusi banyu: Ora ana polusi.
d. Polusi padat: padat sawise pirolisis yaiku kabel ireng lan baja karbon kasar sing bisa diproses utawa didol
langsung karo regane.
Layanan kita:
1. Periode garansi kualitas: Garansi setaun kanggo reaktor utama mesin pirolisis lan pangopènan seumur hidup kanggo mesin lengkap.
2. Perusahaan kita ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning ing situs panuku kalebu latihan katrampilan para pekerja kanggo operasi, perawatan, lsp.
3. Tata letak pasokan miturut bengkel lan lahan panuku, informasi karya sipil, manual operasi, lsp. Menyang sing tuku.
4. Kanggo kerusakan sing disebabake dening pangguna, perusahaan nyedhiyakake rega suku cadang lan aksesoris.
5. Pabrik kita nyedhiyakake bagean nganggo nganggo rega biaya kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Waste Tire Crushing Equipment

      Peralatan Sampah Tirus Sampah

        Lini produksi pamrosesan ban limbah minangka peralatan lengkap skala lengkap sing misahake telung bahan baku utama sing ana ing ban: karet, kawat baja, lan serat ing suhu kamar lan nyadari daur ulang 100%. Jalur produksi pamrosesan ban limbah bisa ngolah daur ulang ban ing kisaran diameter 400-3000mm miturut syarat pelanggan, kanthi penerapan sing kuat, ukuran output bisa dikontrol sajrone kisaran 5-100mm, lan output bisa tekan 2 ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (diwenehake dening pelanggan) Sawise plastik limbah dehidrasi, garing, remuk, lan proses liyane, bisa entuk ukuran sing cocog. Sistem pakan Plastik sampah sing wis digawe wis diangkut menyang sampah transisi. Sistem pirolisis terus-terusan Plastik sampah terus diombe menyang reaktor pirolisis liwat feeder kanggo pirolisis. Sistem pemanas Bahan bakar alat pemanas utamane nggunakake gas sing ora gampang dibakar sing diproduksi dening pololisis limbah ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

      Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kabel pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh produksi ...

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

      1.Bukak lawang kanthi: mbukak sing gampang lan cepet, adhem cepet, kabel sing gampang lan cepet. 2. Pendinginan kondensor kanthi tliti, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan reresik gampang. 3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Kanthi efektif bisa mbusak gas asam lan bledug, lan memenuhi standar nasional sing relevan. 4. Mbusak deslagging ing tengah lawang tungku: kedhep, nyabut otomatis, resik lan bebas debu, ngirit wektu. 5. Keamanan: automati ...