Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

  • Waste Plastic Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

    Digunakake kanggo pemanfaatan sumber daya plastik sampah. Liwat dekomposisi polimer molekuler sing dhuwur ing produk plastik sampah, dheweke bali menyang kahanan molekul cilik utawa monomer kanggo ngasilake minyak bahan bakar lan bahan bakar padat. Ing kahanan keamanan, perlindungan lingkungan, lan operasi sing terus-terusan lan stabil, Daur-ulang, ora cilaka, lan nyuda plastik sampah. Lini produksi pirolisis plastik limbah perusahaan nggunakake katalis komposit khusus lan agen deklorinasi komposit khusus kanggo mbusak gas asam kayata hidrogen klorida sing digawe dening retakan PVC kanthi tepat waktu, kanggo nggedhekake umur layanan peralatan kasebut.