Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

Katrangan singkat:

Digunakake kanggo pemanfaatan sumber daya plastik sampah. Liwat dekomposisi polimer molekuler sing dhuwur ing produk plastik sampah, dheweke bali menyang kahanan molekul cilik utawa monomer kanggo ngasilake minyak bahan bakar lan bahan bakar padat. Ing kahanan keamanan, perlindungan lingkungan, lan operasi sing terus-terusan lan stabil, Daur-ulang, ora cilaka, lan nyuda plastik sampah. Lini produksi pirolisis plastik limbah perusahaan nggunakake katalis komposit khusus lan agen deklorinasi komposit khusus kanggo mbusak gas asam kayata hidrogen klorida sing digawe dening retakan PVC kanthi tepat waktu, kanggo nggedhekake umur layanan peralatan kasebut.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:
Sistem pretreatment (diwenehake dening pelanggan)
Sawise plastik sampah dehidrasi, garing, remuk, lan proses liyane, bisa dipikolehi ukuran sing cocog.
Sistem dipakani
Plastik limbah sing wis digawe wis diangkut menyang tempat sampah.
Sistem pirolisis terus-terusan
Plastik sampah terus diombe menyang reaktor pirolisis liwat feeder kanggo pirolisis.
Sistem pemanas
Bahan bakar alat pemanas utamane nggunakake gas mudah terbakar sing ora kondensasi sing diasilake saka pirolisis plastik sampah, lan gas flue suhu tinggi sing dicampur dicampur karo gas limbah daur ulang kanggo nyedhiyakake panas sing dibutuhake.
Sistem pamisahan pendinginan minyak lan gas
Sawise minyak lan gas sing asale saka pyrolyzer terus digawe adhem lan dipisahake, minyak bahan bakar mlebu ing tangki sing nglumpukake minyak lan diangkut menyang area tangki nganggo pompa minyak, lan gas pembakaran sing ora kondensif mlebu ing sistem pemurnian gas sing bisa dibakar.

initpintu_副本

Sistem pemurnian gas sing bisa dibakar
Gas sing bisa dibakar sing dipikolehi saka pirolisis diresiki dening sistem pemurnian gas sing bisa dibakar lan dilebokake ing tank penstabil tekanan ing tumindak piranti kontrol tekanan liwat tangki penyegelan banyu. Gas sing ora kondensasi sawise pemurnian dikirim menyang unit pemanas, lan panas sing digawe dening pembakaran digunakake kanggo pirolisis ban sampah.
Sistem pemrosesan bahan bakar padat
Produk padhet suhu tinggi sing diproduksi dening gas pirolisis terus diangkut menyang silo produk padat kanthi conveyor sawise digawe adhem menyang suhu sing aman kanthi pendinginan banyu multi-tahap.
Sistem pemurnian gas flue
Sawise gas knalpot daur ulang digawe adhem, banjur mlebu menara ngilangi bledug lan ambu ora enak lan menara pemurnian gas flue. Sawise pemurnian multi-tahap, kayata sistem penghapusan debu medan listrik plasma lan sistem penghapusan ambu ora enak UV, iku bakal dadi standar kanggo emisi.
Sistem kontrol listrik
Baris produksi nggunakake sistem kontrol PLC / DCS lan ngawasi transmisi data ing méga kanggo nindakake pemantauan wektu nyata ing saben simpul lan ngirim saka méga menyang konsol. Titik kontrol bisa nyadari retakan ban sampah sing cerdas sing aman. Sanalika, fungsi akuisisi data, pitungan, rekaman, formulir laporan pencetakan lan pra-produksi keamanan njamin keamanan, stabilitas lan operasi terus baris produksi.

initpintu_副本1

Kauntungan peralatan:

1. Produksi terus-terusan otomatis, teknologi canggih, kualitas minyak sing apik;
2. Kanthi otomatis, suhu dhuwur, slag sing disegel, perlindungan lingkungan lan resik tanpa lebu.
3. Piranti tembok anti-lengket sing unik bisa mujudake produksi bahan baku khusus sing terus-terusan.
4. Kapasitas penanganan gedhe, kapasitas penanganan saben dina nganti 50-100 ton. Tanpa bahan bakar, gas sing ora kondensasi sing diproduksi dening pirolisis pulih kanggo ndhukung pembakaran.
5. Perlindhungan lingkungan lan ora ana polusi, (bisa memenuhi standar pangobatan limbah mbebayani umume) bledug desulfurisasi paten nasional, nyopot bledug ing gas asam asap lan bledug.
6. Gampang dioperasikake lan ngirit tenaga kerja.

Parameter Teknis:

Ora

Barang sing digunakake

Tanduran pirolisis terus-terusan

1

Model

 

BH-SC10

BH-SC15

BH-SC20

2

Bahan Baku

 

Ban sampah, karet sampah, plastik sampah, limbah akrilik, lumpur, sampah rumah tangga

3

Kapasitas 24 jam

T

10

15

20

4

Produksi minyak 24 jam

T

4.4

6.5

8.8

5

Metode Pemanas

 

Panas langsung

Panas langsung

Panas langsung

6

Tekanan Makarya

 

tekanan normal

tekanan normal

tekanan normal

7

Cara Cooling

 

adhem banyu

adhem banyu

adhem banyu

8

Konsumsi banyu

T / h

6

10

15

9

Ribut

DB (A)

≤85

≤85

≤85

10

Bobot total

T

22

28

32

11

Ruang lantai

m

33 * 15 * 5

33 * 15 * 5

35 * 15 * 5

initpintu_副本2
initpintu_副本3

1. Bahan Baku Kanggo Mesin Pirolisis

initpintu_副本5

2. Pungkasi persentasi produk lan panggunaan

initpintu_副本6

3. Bahan bakar sing kasedhiya kanggo pamrosesan pirolisis

Ora Jinis Pangasil minyak
1 PVC / PET Ora bisa nyaring
2 PE 95%
3 PP 90%
4 PS 90%
5 Kabel plastik 80%
6 ABS 40%
7 Kantong plastik 50%

Keuntungan Kita:
1. Keamanan:
a. Ngadopsi teknologi las busur otomatis
b. Kabeh las bakal dideteksi kanthi metode uji nondestruktif ultrasonik kanggo njamin kualitas las lan bentuk las.
c. Ngadopsi proses ngontrol proses pabrik babagan kualitas, saben proses pabrik, tanggal pembuatan, lsp.
d. Dilengkapi karo piranti anti-bledosan, katup safety, katup darurat, meter tekanan lan suhu, uga sistem sing nguwatirake.
2. Lingkungan sing ramah lingkungan:
a. Standar Emisi: Ngadopsi scrubber gas khusus kanggo mbusak gas asam lan bledug saka asap
b. Bau sajrone operasi: Ditutup kanthi sajrone operasi
c. Polusi banyu: Ora ana polusi.
d. Polusi padat: padat sawise pirolisis yaiku kabel ireng lan baja karbon kasar sing bisa diproses utawa didol langsung karo regane.
Layanan kita:
1. Periode garansi kualitas: Garansi setaun kanggo reaktor utama mesin pirolisis lan pangopènan seumur hidup kanggo mesin lengkap.
2. Perusahaan kita ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning ing situs panuku kalebu latihan katrampilan para pekerja kanggo operasi, perawatan, lsp.
3. Tata letak pasokan miturut bengkel lan lahan panuku, informasi karya sipil, manual operasi, lsp. Menyang sing tuku.
4. Kanggo kerusakan sing disebabake dening pangguna, perusahaan nyedhiyakake rega suku cadang lan aksesoris.
5. Pabrik kita nyedhiyakake bagean nganggo nganggo rega biaya kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

      1.Bukak lawang kanthi: mbukak sing gampang lan cepet, adhem cepet, kabel sing gampang lan cepet. 2. Pendinginan kondensor kanthi tliti, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan reresik gampang. 3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Kanthi efektif bisa mbusak gas asam lan bledug, lan memenuhi standar nasional sing relevan. 4. Mbusak deslagging ing tengah lawang tungku: kedhep, nyabut otomatis, resik lan bebas debu, ngirit wektu. 5. Keamanan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

        Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kabel pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pamulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Oilsludge

      Detail Produk: Tungku retak pamisah terus-terusan, uga dikenal kanthi tungku retak tipe U, dirancang kanggo pasir minyak endhot minyak lan endhot tanduran perawatan limbah, tungku utama dipérang dadi rong bagéan: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahan kasebut pisanan mlebu tungku pangatusan, pangatusan wiwitan, penguapan isi banyu, lan banjur mlebu ing tungku karbonisasi sing retak, udan isi minyak, lan banjur residu standar ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (diwenehake dening pelanggan) Sawise plastik limbah dehidrasi, garing, remuk, lan proses liyane, bisa entuk ukuran sing cocog. Sistem pakan Plastik sampah sing wis digawe wis diangkut menyang sampah transisi. Sistem pirolisis terus-terusan Plastik sampah terus diombe menyang reaktor pirolisis liwat feeder kanggo pirolisis. Sistem pemanas Bahan bakar alat pemanas utamane nggunakake gas sing ora gampang dibakar sing diproduksi dening pololisis limbah ...