Peralatan Plushing Plastik Sampah

  • Waste Plastic Crushing Equipment

    Peralatan Plushing Plastik Sampah

    Crusher plastik akeh digunakake ing daur ulang plastik sampah lan pabrik plastik sampah plastik mesin listrik crusher antara 3,5 lan 150 kilowatt, kecepatan roller pemotong umume antara 150 lan 500rpm, strukture duwe umpan tangen, titik pakan paling ndhuwur; piso roller beda karo roller piso sing solid lan roller piso kothong.