Peralatan Plushing Plastik Sampah

Katrangan singkat:

Crusher plastik akeh digunakake ing daur ulang plastik sampah lan pabrik plastik sampah plastik mesin listrik crusher antara 3,5 lan 150 kilowatt, kecepatan roller pemotong umume antara 150 lan 500rpm, strukture duwe umpan tangen, titik pakan paling ndhuwur; piso roller beda karo roller piso sing solid lan roller piso kothong.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:
Crusher plastik liwat motor kanggo nyopir piring pisau piso kanthi kecepatan dhuwur, lan nalika proses rotasi peso peso obah kanthi cepet kanggo mbentuk tren gerakan piso kanthi jurang piso digawe ing antarane plastik geser remukan sayatan sing disebabake potongan plastik sing gedhe wis rusak, pecah sawise plastik ukuran partikel plastik liwat output filter bolong layar.

Jinis LYBH-PS800 Pangandikan
Diameter Blade Rotating 420mm  
Lebar efektif spindle 800mm  
Nomer agul-agul puteran 24 pcs 95 * 100 * 22mm
Jumlah pisau 4 pcs 100 * 400 * 22mm
Bahan agul-agul SKD-11  
Kacepetan poros pemotong sing muter 550rpm  
prewangan FC220  
ukuran bolong Φ16mm  
Tenaga motor 37KW  
ukuran rampung 12mm  
katrol sabuk 560mm  
sabuk B jinis 5 slot  
Mbongkar peralatan meneng tangan  
Piranti ganti layar operasi tangan  
ukuran port feed 525mm * 520mm  
Kapasitas remuk 500-800kg / jam  
dimensi wates 2100 * 1350 * 2200  
Bobot peralatan Udakara 3200Kg  
Nyerep kipas 5.5KW  
sambungan pipa stainless steel 159mm  
remover bledug    
Tenaga motor 4KW  
Filter ngilangi lebu 12 pcs  
kasap 3mm  
initpintu_副本

Kauntungan peralatan:
1. Baja alat agunan tinggi, reresik sing bisa disetel, awet
2. Roda inersia gedhe kanthi torsi gedhe lan produktivitas dhuwur
3. Bantalan beban abot lan piranti anti debu, kanthi partisi bukti swara, kanthi efektif bisa nyegah geter lan swara
4. Desain interlocking piranti safety nglindhungi keamanan mesin lan personel
5. Motong sulih kanthi efektif bisa nyuda bledug lan ngirit energi
6. Proteksi kakehan motor, nyetel pasukan sing gedhe banget
7. Pindhah casters supaya gampang diselehake
8. Desain pembongkaran lan instalasi, gampang dijaga

initpintu_副本1

Keuntungan Kita:
1. Keamanan:
a. Ngadopsi teknologi las busur otomatis.
b. Kabeh las bakal dideteksi kanthi metode uji nondestruktif ultrasonik kanggo njamin kualitas las lan bentuk las.
c. Ngadopsi proses ngontrol proses pabrik babagan kualitas, saben proses pabrik, tanggal pembuatan, lsp.
d. Dilengkapi karo piranti anti-bledosan, katup safety, katup darurat, meter tekanan lan suhu, uga sistem sing nguwatirake.
2. Lingkungan sing ramah lingkungan:
a. Standar Emisi: Ngadopsi scrubber gas khusus kanggo mbusak gas asam lan bledug saka asap.
b. Bau sajrone operasi: Ditutup kanthi sajrone operasi.
c. Polusi banyu: Ora ana polusi.
d. Polusi padat: padat sawise pirolisis yaiku kabel ireng lan baja karbon kasar sing bisa diproses utawa didol langsung karo regane.
Layanan kita:
1. Periode garansi kualitas: Garansi setaun kanggo reaktor utama mesin pirolisis lan pangopènan seumur hidup kanggo mesin lengkap.
2. Perusahaan kita ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning ing situs panuku kalebu latihan katrampilan para pekerja kanggo operasi, perawatan, lsp.
3. Tata letak pasokan miturut bengkel lan lahan panuku, informasi karya sipil, manual operasi, lsp. Menyang sing tuku.
4. Kanggo kerusakan sing disebabake dening pangguna, perusahaan nyedhiyakake rega suku cadang lan aksesoris.
5. Pabrik kita nyedhiyakake bagean nganggo nganggo rega biaya kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

      1.Bukak lawang kanthi: mbukak sing gampang lan cepet, adhem cepet, kabel sing gampang lan cepet. 2. Pendinginan kondensor kanthi tliti, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan reresik gampang. 3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Kanthi efektif bisa mbusak gas asam lan bledug, lan memenuhi standar nasional sing relevan. 4. Mbusak deslagging ing tengah lawang tungku: kedhep, nyabut otomatis, resik lan bebas debu, ngirit wektu. 5. Keamanan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

      Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kabel pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh produksi ...

    • Domestic waste pyrolysis plant

      Tanduran pirolisis limbah domestik

        Sawise ngurutake sampah sing urip ing kutha utama, ngemot plastik sampah dening pengering drum multi-lapisan sawise garing, feeder menyang gasifier, tungku sawise pangatusan, retak, klorinasi, pangurangan output, pemurnian gas sing bisa dibakar kanthi nyemprot, pamisahan cairan gas, minangka tambahan banyu ing menara sing diapusi, kanggo pembakaran tungku ketel uap, kukus saka ketel kanggo generator turbin uap kanggo ngasilake listrik, tenaga kasebut bisa digunakake kanggo warga. Dheweke ...

    • Waste Tire Crushing Equipment

      Peralatan Sampah Tirus Sampah

        Lini produksi pamrosesan ban limbah minangka peralatan lengkap skala lengkap sing misahake telung bahan baku utama sing ana ing ban: karet, kawat baja, lan serat ing suhu kamar lan nyadari daur ulang 100%. Jalur produksi pamrosesan ban limbah bisa ngolah daur ulang ban ing kisaran diameter 400-3000mm miturut syarat pelanggan, kanthi penerapan sing kuat, ukuran output bisa dikontrol sajrone kisaran 5-100mm, lan output bisa tekan 2 ...