Tanduran Pirolisis

  • Waste Plastic Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

    Digunakake kanggo pemanfaatan sumber daya plastik sampah. Liwat dekomposisi polimer molekuler sing dhuwur ing produk plastik sampah, dheweke bali menyang kahanan molekul cilik utawa monomer kanggo ngasilake minyak bahan bakar lan bahan bakar padat. Ing kahanan keamanan, perlindungan lingkungan, lan operasi sing terus-terusan lan stabil, Daur-ulang, ora cilaka, lan nyuda plastik sampah. Lini produksi pirolisis plastik limbah perusahaan nggunakake katalis komposit khusus lan agen deklorinasi komposit khusus kanggo mbusak gas asam kayata hidrogen klorida sing digawe dening retakan PVC kanthi tepat waktu, kanggo nggedhekake umur layanan peralatan kasebut.
  • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

    Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kawat pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh sistem produksi nyedhiyakake panas reaksi, entuk swasembada ing energi;
  • Oilsludge Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Oilsludge

    Iki digunakake kanggo pangurangan, perawatan sing ora mbebayani lan panggunaan sumber sludge kanggo mujudake remediasi lemah. Kanthi misahake banyu lan bahan organik ing endhot saka lemah, isi minyak mineral ing produk padat sawise perawatan retak kurang saka 0 05%. Ing kahanan keamanan, perlindungan lingkungan, lan operasi terus-terusan lan stabil, pengurangan lumpur, perawatan sing ora bahaya lan panggunaan sumber daya.
  • Domestic waste pyrolysis plant

    Tanduran pirolisis limbah domestik

    Sampah padhet kotamadya lan sampah padhet rumah tangga umume kalebu bahan sing dibuwang saben dina. Sampah umum iki biasane dilebokake ing kanthong ireng utawa tong sampah sing ngemot campuran bahan daur ulang sing basah lan garing, bahan organik, anorganik lan biodegradable.
    Limbah domestik kutha lan limbah rumah tangga umume kalebu bahan sing dibuwang saben dina sing dibuwang. Sampah biasa iki biasane dilebokake ing kanthong ireng utawa tong sampah, sing ngemot campuran bahan daur ulang sing basah lan garing, bahan organik, anorganik lan biodegradable.
    Peralatan perawatan limbah domestik sing diteliti lan diproduksi dening perusahaan kita kanthi otomatis wiwit dipakani nganti pungkasan proses pangurut. Bisa ngolah 300-500 ton saben dina lan mung butuh 3-5 wong kanggo operasi. Kabeh peralatan ora mbutuhake geni, bahan baku kimia, lan banyu. Iki minangka proyek daur ulang perlindungan lingkungan sing disengkuyung dening negara.
  • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

    Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

    Metode pirolisis minangka salah sawijining metode sing komprehensif lan ditambah nilai ing perawatan ban sampah. Liwat teknologi pirolisis peralatan perawatan ban sampah, bahan baku kayata ban limbah lan plastik limbah bisa diproses kanggo njupuk bahan bakar, kawat karbon ireng lan baja. Proses kasebut nduweni ciri polusi nol lan asil minyak sing dhuwur.