Produk

  • Waste Plastic Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

    Digunakake kanggo pemanfaatan sumber daya plastik sampah. Liwat dekomposisi polimer molekuler sing dhuwur ing produk plastik sampah, dheweke bali menyang kahanan molekul cilik utawa monomer kanggo ngasilake minyak bahan bakar lan bahan bakar padat. Ing kahanan keamanan, perlindungan lingkungan, lan operasi sing terus-terusan lan stabil, Daur-ulang, ora cilaka, lan nyuda plastik sampah. Lini produksi pirolisis plastik limbah perusahaan nggunakake katalis komposit khusus lan agen deklorinasi komposit khusus kanggo mbusak gas asam kayata hidrogen klorida sing digawe dening retakan PVC kanthi tepat waktu, kanggo nggedhekake umur layanan peralatan kasebut.
  • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

    Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kawat pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh sistem produksi nyedhiyakake panas reaksi, entuk swasembada ing energi;
  • Waste Tire Crushing Equipment

    Peralatan Sampah Tirus Sampah

    Lini produksi pamrosesan ban limbah minangka peralatan lengkap skala lengkap sing misahake telung bahan baku utama sing ana ing ban: karet, kawat baja, lan serat ing suhu kamar lan nyadari daur ulang 100%. Lini produksi pamrosesan ban limbah bisa daur ulang ban ing kisaran diameter 400-3000mm miturut sarat pelanggan, kanthi penerapan sing kuat, ukuran output bisa dikontrol sajrone kisaran 5-100mm, lan output bisa nganti 200-10000kg / jam . Baris produksi mlaku ing suhu kamar lan ora bakal nyebabake polusi sekunder ing lingkungan. Lini produksi nggunakake sistem kontrol PLC, sing gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi konsumsi energi sing sithik lan umur kerja dawa.
  • burner

    piranti kanggo ngobong

    Boiler burner yaiku alat pembakar ketel, bahan bakar ketel lan ketel gas minangka alat bantu pendukung sing paling penting, alat pembakar ketel dipérang dadi bahan bakar lan pembakar gas lan pembakar bahan bakar ganda, kalebu bahan bakar bisa dipérang dadi bahan bakar minyak ringan mesin pembakar minyak berat, minyak ringan utamane nuduhake solar, minyak abot ngemot bensin ekstraksi minyak, minyak solar sawise sisa minyak berat; Mesin pembakar gas bisa dipérang dadi pembakar gas alam, pembakar gas kota, pembakar LPG lan pembakar biogas.
  • hot blast heater

    pemanas jeblugan panas

    Tungku jeblugan panas yaiku salah sawijining peralatan pemanas kanthi efisiensi tinggi lan hemat energi. Tingkat pemanasan cepet, lan mung mbutuhake 20 menit wiwit dadi panas nganti operasi normal. Derajat otomatisasi sing dhuwur, suhu angin bisa didandani kanthi sewenang-wenang ing sawetara .Hawa panas stabil lan akurasi kontrol suhu bisa ana ing ± 5 ℃. Piranti keamanan sing aman lan andal, lengkap.
  • Waste Plastic Crushing Equipment

    Peralatan Plushing Plastik Sampah

    Crusher plastik akeh digunakake ing daur ulang plastik sampah lan pabrik plastik sampah plastik mesin listrik crusher antara 3,5 lan 150 kilowatt, kecepatan roller pemotong umume antara 150 lan 500rpm, strukture duwe umpan tangen, titik pakan paling ndhuwur; piso roller beda karo roller piso sing solid lan roller piso kothong.
  • Carbon Black Grinding Equipment

    Peralatan Mecah Ireng Karbon

    Bahan kanthi crusher rahang rusak, ing tumindak elevator ember, dikirim menyang wadhah, sawise feeder kedher elektromagnetik bakal ngirim bahan kanthi rata lan teratur menyang pabrik Raymond kanggo mecah, sawise bubuk bubuk ing ngisor tumindak blower nyebul analisis pengurutan mesin, sawise misahake bahan saka pipa menyang siklon gedhe kanggo nglumpukake bubuk, mengko ing output tutuk, kanggo ngrampungake proses mecah karbon ireng.
  • Distillation Equipment

    Piranti Distilasi

    Minyak pirolisis sing diproduksi dening plastik limbah lan ban limbah disaring maneh. Indeks teknis utama bisa nggayuh standar minyak diesel 0 # utawa -10 # lan bisa digunakake dudu sing terakhir. Regane uga bisa ditambah $ 230 / ton tinimbang minyak mentah.
  • Oilsludge Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Oilsludge

    Iki digunakake kanggo pangurangan, perawatan sing ora mbebayani lan panggunaan sumber sludge kanggo mujudake remediasi lemah. Kanthi misahake banyu lan bahan organik ing endhot saka lemah, isi minyak mineral ing produk padat sawise perawatan retak kurang saka 0 05%. Ing kahanan keamanan, perlindungan lingkungan, lan operasi terus-terusan lan stabil, pengurangan lumpur, perawatan sing ora bahaya lan panggunaan sumber daya.
  • Domestic waste pyrolysis plant

    Tanduran pirolisis limbah domestik

    Sampah padhet kotamadya lan sampah padhet rumah tangga umume kalebu bahan sing dibuwang saben dina. Sampah umum iki biasane dilebokake ing kanthong ireng utawa tong sampah sing ngemot campuran bahan daur ulang sing basah lan garing, bahan organik, anorganik lan biodegradable.
    Limbah domestik kutha lan limbah rumah tangga umume kalebu bahan sing dibuwang saben dina sing dibuwang. Sampah biasa iki biasane dilebokake ing kanthong ireng utawa tong sampah, sing ngemot campuran bahan daur ulang sing basah lan garing, bahan organik, anorganik lan biodegradable.
    Peralatan perawatan limbah domestik sing diteliti lan diproduksi dening perusahaan kita kanthi otomatis wiwit dipakani nganti pungkasan proses pangurut. Bisa ngolah 300-500 ton saben dina lan mung butuh 3-5 wong kanggo operasi. Kabeh peralatan ora mbutuhake geni, bahan baku kimia, lan banyu. Iki minangka proyek daur ulang perlindungan lingkungan sing disengkuyung dening negara.
  • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

    Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

    Metode pirolisis minangka salah sawijining metode sing komprehensif lan ditambah nilai ing perawatan ban sampah. Liwat teknologi pirolisis peralatan perawatan ban sampah, bahan baku kayata ban limbah lan plastik limbah bisa diproses kanggo njupuk bahan bakar, kawat karbon ireng lan baja. Proses kasebut nduweni ciri polusi nol lan asil minyak sing dhuwur.