Tanduran Pirolisis Oilsludge

  • Oilsludge Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Oilsludge

    Iki digunakake kanggo pangurangan, perawatan sing ora mbebayani lan panggunaan sumber sludge kanggo mujudake remediasi lemah. Kanthi misahake banyu lan bahan organik ing endhot saka lemah, isi minyak mineral ing produk padat sawise perawatan retak kurang saka 0 05%. Ing kahanan keamanan, perlindungan lingkungan, lan operasi terus-terusan lan stabil, pengurangan lumpur, perawatan sing ora bahaya lan panggunaan sumber daya.