Daur ulang plastik - rincian bisnis daur ulang kimia sing ditindakake dening pabrikan plastik asli kalebu SABIC

Ing taun kepungkur, rincian bisnis daur ulang kimia sing ditindakake dening pabrikan plastik asli kalebu SABIC dadi perhatian. | Casimiro PT / Shutter
Sajrone 12 wulan kepungkur, para pemangku daur ulang plastik mesthi bisa sinau akeh saka tumindak kasebut, ora winates ing kahanan sing durung mesthi disebabake pandemi COVID-19.
Ing taun 2020, industri kasebut wis nyekseni gerakan gedhe saka pamilik merek lan produsen plastik bermutu sing nyoba nyedhiyakake awake dhewe kanthi luwih efektif ing daur ulang plastik. Prosesor uga wis njupuk langkah penting ing babagan kemajuan teknologi. Mesthine, para pemangku kepentingan ngalami akeh gejolak pasar.
Dhaptar ing ngisor iki nuduhake 10 crita online sing paling akeh diwaca babagan "Pembaruan Daur Ulang Plastik" ing taun 2020 kanthi tampilan kaca sing unik. Crita sing paling akeh didaftar ing slot 1 ing sisih ngisor, dadi priksa manawa sampeyan terus nggulung.
10 | Tren campuran rega plastik 13 Mei: Ing pungkasan musim semi, HDPE alami mundhak (minangka bagean saka rega rega resin sing mundhak), nanging umume biji plastik pasca konsumen didol kanthi rega murah.
9 | California mbalekake larangan tas lan persyaratan PCR 24 Juni: Sawise disimpen amarga COVID-19, larangan tas plastik siji panggunaan lan peraturan tas sing bisa didaur ulang tas digunakake maneh ing California nalika musim panas.
8 | Avangard bakal nyedhiyakake pelet PCR kanggo Dow. 15: Ing wiwitan taun 2020, Perusahaan Bahan Kimia Dow nandatangani perjanjian kanggo tuku pelet polietilen daur ulang saka Avangard Innovative. Raksasa petrokimia nyedhiyakake plastik daur ulang kanggo pelanggan Amerika Utara kanggo pisanan.
7 | PreZero ngluncurake bisnis daur ulang film ing California tanggal 1 Juli: Perusahaan sing fokus kanggo nyedhot plastik sing angel didaur ulang wiwit mbukak pabrik pertamane ing tengah taun.
6 | Klompok kasebut menehi kritik marang pamilik merek polusi plastik 17 Juni: Kaya sing Sampeyan Sow ujarake, perusahaan berorientasi konsumen paling gedhe gagal memenuhi persyaratan kanggo nyuda polusi plastik lan njaluk dhukungan kanggo langkah-langkah kayata daur ulang.
5 | Rega plastik kanthi kualitas murah luwih mbatesi pasar daur ulang. 6 Mei: Ing pertengahan musim semi, pandemi virus corona wis nglumpukake konflik pasar sing ana, nyebabake fluktuasi rega lan nggawe kahanan sing durung mesthi kanggo pangguna pungkasan babagan cara nggayuh komitmen keberlanjutan.
4 | Plastik pinggir dalan sing kritis ora bisa didaur ulang maneh "akeh". 5: Pangowahan ing program daur ulang AS nyebabake nyuda klasifikasi daur ulang kontainer PET kaku tanpa botol lan produk PP tartamtu ing program label How2Recycle, sing bisa mengaruhi daur ulang bahan kasebut.
3 | Kepiye lini produksi canggih daur ulang bahan-bahan thermoforming PET 6 April: Perusahaan Meksiko, Green Impact Plastics, nggawe pabrik $ 7 yuta ing California Selatan lan nginstal mesin sing dioptimalake kanggo ngatasi tantangan sing ngalangi proses termoforming.
2 | Pangguna pungkasan nambahake tuku plastik daur ulang. 4: Musim gugur iki, Dr. Keurig Pepper, Unilever lan raksasa global liyane ngumumake tujuwane kanggo nguatake panggunaan teknologi PCR.
1 | Produsen plastik nggunakake pyrolysis minangka OKT. 1: Pengumuman sing ana gandhengane karo daur ulang kimia diterbitake ing taun 2020, lan ing awal musim gugur, telung raksasa-Chevron Phillips Chemical, SABIC lan BASF nyedhiyakake informasi paling anyar babagan perusahaan kasebut. Temenan, industri daur ulang plastik wis nggatekake.


Wektu kiriman: Jan-11-2021