Pasar Minyak Global Pirolisis (2020-2025) -Tumbuh, Tren lan Prakiraan Cuaca

Faktor utama sing nyebabake pangembangan pasar yaiku akeh kebutuhan minyak pirolisis sing digunakake kanggo ngasilake panas lan listrik, lan akeh permintaan ing sektor bahan bakar. Saliyane, masalah sing ana gandhengane karo panyimpenan lan transportasi minyak pirolisis lan kahanan sing ora nyenengake amarga COVID-19 wabah minangka kendala utama sing diarep-arep bakal ngalangi pertumbuhan pasar.
Minyak pirolisis minangka bahan bakar sintetis sing bisa ngganti minyak bumi. Iki uga diarani minyak mentah bio utawa minyak bio.
Kaajab manawa Amerika Utara bakal dominasi pasar minyak pirolisis sajrone periode ramalan. Ing negara-negara kayata Amerika Serikat lan Kanada, permintaan minyak pirolisis saya akeh amarga pangembangan mesin diesel industri lan industri ketel industri.


Wektu kiriman: Jan-12-2021