Mesin Pirolisis Daur Ulang Limbah Ramah Lingkungan

1. Bisa aktif 24 jam saben dina, nambah efisiensi kerja

2. Mesin presisi kabeh bagean sing bisa ningkatake umur layanan.

3. Ora ana ambu, ora ana residu, ora ana emisi, ora ana polusi

4. Tingkat minyak sing dhuwur, tingkatake tingkat minyak 40% dadi 45%

5. Mesin bisa ngasilake karbon ireng kanthi kualitas dhuwur, ora ana impure lan ora ana kawat baja.

6.Sistem bukti-bukti khusus, sistem keamanan dhuwur.

Sistem proteksi:

1. Perlindhungan otomatis: Amarga operasi sing salah, suhu reaktor luwih dhuwur tinimbang suhu teoritis, konsol nampilake alarm lan nyetel suhu kanthi otomatis.

2. Proteksi overpressure: Amarga operasi sing salah nyebabake tekanan reaktor sing gedhe banget, console nampilake alarm lan ngetokake tekanan kanthi otomatis.

3. Perlindhungan kebocoran: Amarga operasi sing salah nyebabake bocor minyak lan gas, tampilan konsol lan alarm.


Wektu kiriman: Jan-16-2021