Enviro lan Michelin setuju babagan kemitraan strategis

Sistem Lingkungan Stockholm-Skandinavia (Enviro) lan Michelin wis ngrampungake rincian kemitraan strategis daur ulang ban, nem wulan mengko tinimbang sing diarepake sadurunge.
Kaloro partai kasebut saiki wis entuk kesepakatan babagan syarat-syarat dhasar kanggo nggawe pabrik daur ulang ban patungan lan perjanjian perjanjian lisensi sing ngatur syarat panggunaan teknologi pirolisis ban Enviro. Enviro diumumake tanggal 22 Desember.
Kaloro perusahaan kasebut ngumumake kemitraan sing direncanakake ing wulan April, kanthi tujuan ngrampungake transaksi ing wulan Juni, kanthi tujuan nggunakake teknologi Enviro kanggo daur ulang bahan karet sampah. Minangka bagean saka transaksi kasebut, Michelin entuk saham 20% ing perusahaan Swedia.
Miturut syarat kesepakatan kasebut, Michelin saiki duwe hak kanggo nggawe pabrik daur ulang dhewe adhedhasar teknologi Enviro.
Nalika nggawe pabrik kasebut, Michelin kudu mbayar Enviro kanthi mbayar kaping pindho, lan ora mbayar maneh, lan mbayar royalti adhedhasar persentase penjualan pabrik kasebut.
Miturut peraturan Enviro, perjanjian lisensi kasebut bakal ditrapake nganti taun 2035, lan perusahaan kasebut uga duwe hak kanggo terus nggawe pabrik daur ulang karo pihak liya.
Ketua Enviro Alf Blomqvist ujar: "Sanajan pandemi lan telat sabanjure, saiki kita bisa ngrampungake kesepakatan kanggo nggawe kemitraan strategis karo Michelin."
Blomqvist ujar manawa perjanjian kasebut "tonggak penting" kanggo Sistem Lingkungan Skandinavia, lan uga "verifikasi teknologi sing penting banget."
Dheweke ujar: "Ing taun nalika kahanan kesehatan sing durung ana sadurunge, kita angel gabung lan ngrancang kursus kerja sama mbesuk, kita bisa menehi kesepakatan babagan prinsip utama kasebut."
Sanajan negosiasi mati ing buntu amarga Covid, Blomqvist ujar manawa telat kasebut menehi wektu luwih akeh kanggo Michelin lan pabrikan internasional liyane kanggo nyoba black carbon sing ditemokake dening Enviro.
Perjanjian kasebut disetujoni pungkasan saka para pemegang saham Enviro ing rapat umum luar biasa sing bakal dianakake ing wulan Januari taun ngarep.
Goleki warta paling anyar sing mengaruhi industri karet Eropa saka warta cetak lan warta online, saka warta utama nganti analisis sing jelas.
@ Jurnal Karet Eropa 2019. kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Hubungi kita Jurnal Karet Eropa, LTD Communication Crain, EC2V 8EY, 11 Ironmonger Lane, London, UK


Wektu kiriman: Jan-16-2021