Pemanas jeblugan panas

  • hot blast heater

    pemanas jeblugan panas

    Tungku jeblugan panas yaiku salah sawijining peralatan pemanas kanthi efisiensi tinggi lan hemat energi. Tingkat pemanasan cepet, lan mung mbutuhake 20 menit wiwit dadi panas nganti operasi normal. Derajat otomatisasi sing dhuwur, suhu angin bisa didandani kanthi sewenang-wenang ing sawetara .Hawa panas stabil lan akurasi kontrol suhu bisa ana ing ± 5 ℃. Piranti keamanan sing aman lan andal, lengkap.