pemanas jeblugan panas

Katrangan singkat:

Tungku jeblugan panas yaiku salah sawijining peralatan pemanas kanthi efisiensi tinggi lan hemat energi. Tingkat pemanasan cepet, lan mung mbutuhake 20 menit wiwit dadi panas nganti operasi normal. Derajat otomatisasi sing dhuwur, suhu angin bisa didandani kanthi sewenang-wenang ing sawetara .Hawa panas stabil lan akurasi kontrol suhu bisa ana ing ± 5 ℃. Piranti keamanan sing aman lan andal, lengkap.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:
1. Awak tungku udara panas lan kontrol kabeh set peralatan kabeh dirancang lan digawe dening awake dhewe, sing bisa njamin koordinasi ing antarane macem-macem komponen lan nyuda kegagalan sing disebabake koordinasi saben bagean. Sanajan ana kesalahan, bisa ditanggulangi kanthi kacepetan paling cepet.
2. Tungku udhara panas nggunakake jinis campuran langsung, sing nduweni panas paling dhuwur, bisa entuk suhu sing luwih dhuwur, ngasilake hawa panas kanthi cepet, gampang dijaga, bisa nambah efisiensi produksi lan ngirit biaya.
3. bentuk awak ruangan kobongan kanggo struktur baja silinder tertutup, suhu desain 1100 ℃, nggunakake modul tameng lapisan lapisan aluminium silikat, kanthi efektif bisa njamin stabilitas pembakaran gas lan tingkat pembakaran, bisa nyuda suhu tungku lan nglindhungi pembakaran bisa nyukupi kebutuhan pembakaran, isolasi panas, pengawetan panas, suhu permukaan njaba kompor udara panas udakara 60 ℃, lan ora mbutuhake oven lan perawatan, sanajan ruangan tungku mandheg wiwitan asring uga ora bakal katon fraktur bahan tahan api, njamin kerjane peralatan normal ing macem-macem kahanan.
4. Konfigurasi port akses lan bolongan pengamatan sing cukup ing awak tungku, bukaan fleksibel lan desain struktur penutupan sing nyenyet, nyuda fenomena kebanjiran tungku tungku lan nyedhot hawa adhem.
5. Tutuk-bukti esplosion dirancang ing awak tungku supaya ora rusak ing awak tungku yen ana kacilakan lan nambah umur layanan peralatan kasebut.

initpintu_副本

Kauntungan peralatan:
1. Saiki, proses pangolahan tungku paling akeh mbutuhake tungku dadi panas lan adhem kanthi asring, lan pangowahan suhu sing terus-terusan bakal nyebabake penguapan banyu ing perapian, penyusutan tembok perapian, pemukiman, retak utawa uga patah lapisan, sing nyebabake kinerja insulasi termal sing kurang lan umur tungku sing cendhak.
2. Struktur tembok masonry firebrick dadi angel ndandani tungku. Perisakan lan relaying Firebrick, siklus konstruksi dawa, biaya perawatan sing akeh.
3. Modul serat keramik minangka jinis bahan insulasi tembok perlindungan lingkungan anyar, modul serat keramik stabil banget ing resistensi panas, bisa digunakake ing kisaran -40 ℃ ~ 1430 ℃, tahan panas, lapisan insulasi termal ora retak, aja tiba, aja ngobong, lan asam, alkali, minyak lan stabilitas kimia liyane sing apik banget.
4. Karakteristik modul serat keramik umume ditampilake ing aspek kaya ing ngisor iki:
1) Kapasitas termal sing sithik, konduktivitas termal sing kurang.
2) Stabilitas termal sing apik banget, kekuatan tarik lan stabilitas kimia.
3) Stabilitas termal sing apik lan resistensi kejut termal.
4) Nyuda gangguan lan nyerep swara, kekandelan seragam, bisa langsung digunakake kanggo jampel panas ing tungku, gampang dipasang lan digunakake.
5. Biyen, modul serat lawas biasa biasane digunakake ing tungku anil kanthi tingkat aliran gas flue sing sithik, amarga resistensi angin modul serat biasa mung 15-18m / s, lan tingkat aliran tungku jeblugan panas sing normal 30-35m / s. Mula, modul serat lawas ora digunakake ing tungku jeblugan panas gas flue.

initpintu_副本1

Layanan kita:
1. Periode garansi kualitas: Garansi setaun kanggo reaktor utama mesin pirolisis lan pangopènan seumur hidup kanggo mesin lengkap.
2. Perusahaan kita ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning ing situs panuku kalebu latihan katrampilan para pekerja kanggo operasi, perawatan, lsp.
3. Tata letak pasokan miturut bengkel lan lahan panuku, informasi karya sipil, manual operasi, lsp. Menyang sing tuku.
4. Kanggo kerusakan sing disebabake dening pangguna, perusahaan nyedhiyakake rega suku cadang lan aksesoris.
5. Pabrik kita nyedhiyakake bagean nganggo nganggo rega biaya kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (diwenehake dening pelanggan) Sawise plastik limbah dehidrasi, garing, remuk, lan proses liyane, bisa entuk ukuran sing cocog. Sistem pakan Plastik sampah sing wis digawe wis diangkut menyang sampah transisi. Sistem pirolisis terus-terusan Plastik sampah terus diombe menyang reaktor pirolisis liwat feeder kanggo pirolisis. Sistem pemanas Bahan bakar alat pemanas utamane nggunakake gas sing ora gampang dibakar sing diproduksi dening pololisis limbah ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Oilsludge

      Detail Produk: Tungku retak pamisah terus-terusan, uga dikenal kanthi tungku retak tipe U, dirancang kanggo pasir minyak endhot minyak lan endhot tanduran perawatan limbah, tungku utama dipérang dadi rong bagéan: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahan kasebut pisanan mlebu tungku pangatusan, pangatusan wiwitan, penguapan isi banyu, lan banjur mlebu ing tungku karbonisasi sing retak, udan isi minyak, lan banjur residu standar ...

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

      1.Bukak lawang kanthi: mbukak sing gampang lan cepet, adhem cepet, kabel sing gampang lan cepet. 2. Pendinginan kondensor kanthi tliti, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan reresik gampang. 3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Kanthi efektif bisa mbusak gas asam lan bledug, lan memenuhi standar nasional sing relevan. 4. Mbusak deslagging ing tengah lawang tungku: kedhep, nyabut otomatis, resik lan bebas debu, ngirit wektu. 5. Keamanan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

      Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kabel pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh produksi ...