Tanduran pirolisis limbah domestik

  • Domestic waste pyrolysis plant

    Tanduran pirolisis limbah domestik

    Sampah padhet kotamadya lan sampah padhet rumah tangga umume kalebu bahan sing dibuwang saben dina. Sampah umum iki biasane dilebokake ing kanthong ireng utawa tong sampah sing ngemot campuran bahan daur ulang sing basah lan garing, bahan organik, anorganik lan biodegradable.
    Limbah domestik kutha lan limbah rumah tangga umume kalebu bahan sing dibuwang saben dina sing dibuwang. Sampah biasa iki biasane dilebokake ing kanthong ireng utawa tong sampah, sing ngemot campuran bahan daur ulang sing basah lan garing, bahan organik, anorganik lan biodegradable.
    Peralatan perawatan limbah domestik sing diteliti lan diproduksi dening perusahaan kita kanthi otomatis wiwit dipakani nganti pungkasan proses pangurut. Bisa ngolah 300-500 ton saben dina lan mung butuh 3-5 wong kanggo operasi. Kabeh peralatan ora mbutuhake geni, bahan baku kimia, lan banyu. Iki minangka proyek daur ulang perlindungan lingkungan sing disengkuyung dening negara.