Tanduran pirolisis limbah domestik

Katrangan singkat:

Sampah padhet kotamadya lan sampah padhet rumah tangga umume kalebu bahan sing dibuwang saben dina. Sampah umum iki biasane dilebokake ing kanthong ireng utawa tong sampah sing ngemot campuran bahan daur ulang sing basah lan garing, bahan organik, anorganik lan biodegradable.
Limbah domestik kutha lan limbah rumah tangga umume kalebu bahan sing dibuwang saben dina sing dibuwang. Sampah biasa iki biasane dilebokake ing kanthong ireng utawa tong sampah, sing ngemot campuran bahan daur ulang sing basah lan garing, bahan organik, anorganik lan biodegradable.
Peralatan perawatan limbah domestik sing diteliti lan diproduksi dening perusahaan kita kanthi otomatis wiwit dipakani nganti pungkasan proses pangurut. Bisa ngolah 300-500 ton saben dina lan mung butuh 3-5 wong kanggo operasi. Kabeh peralatan ora mbutuhake geni, bahan baku kimia, lan banyu. Iki minangka proyek daur ulang perlindungan lingkungan sing disengkuyung dening negara.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

initpintu_副本1

  Sawise ngurutake sampah sing urip ing kutha utama, ngemot plastik sampah dening pengering drum multi-lapisan sawise garing, feeder menyang gasifier, tungku sawise pangatusan, retak, klorinasi, pangurangan output, pemurnian gas sing bisa dibakar kanthi nyemprot, pamisahan cairan gas, minangka tambahan banyu ing menara sing diapusi, kanggo pembakaran tungku ketel uap, kukus saka ketel kanggo generator turbin uap kanggo ngasilake listrik, tenaga kasebut bisa digunakake kanggo warga.
  Minyak abot sing diproduksi dening ruang pemurnian semprotan dikirim menyang tungku pirolisis kanggo pirolisis luwih lanjut kanggo ngasilake minyak lan gas. Sawise kondensasi, minyak bahan bakar ringan dipikolehi lan gas sing ora bisa dikondensasi dibakar maneh ing tungku pirolisis.
  Gasifier lan tungku pirolitik ngasilake pamrosesan koleksi ireng karbon sawise didol.
  Gas asap sing diproduksi dening ketel uap pemanas lan tungku pirolisis bakal dikoleksi lan dikirim menyang menara penghapusan debu atomisasi kanggo memenuhi standar penghapusan debu, lan banjur dikirim menyang cerobong asep kanggo ketinggian dhuwur dening draf kipas angin.
  Kabeh proses cukup, teknologi maju, hemat energi lan perlindungan lingkungan, sistem kasebut ora butuh sumber panas eksternal sawise operasi normal, gas sing diprodhuksi dhewe biasane bisa memenuhi kebutuhan panas. Kanggo nyuda jumlah emisi sampah, ora ana telung sampah (limbah cair, residu sampah, gas sampah).

initpintu_副本2

Kauntungan peralatan:
Gas knalpot sing dirawat wis memenuhi standar emisi nasional lan ora bakal mengaruhi lingkungan sekitar. Sisa sawise perawatan yaiku 3% -5% sampah sing diolah, sing umume padha karo biaya per ton dibandhingake karo perawatan TPA tradisional. Nanging ngirit akeh sumber daya lahan lan ngindhari polusi banyu dharatan.

Keuntungan Kita:
1. Keamanan:
a. Ngadopsi teknologi las busur otomatis
b. Kabeh las bakal dideteksi kanthi metode uji nondestruktif ultrasonik kanggo njamin kualitas las lan
bentuk las.
c. Ngadopsi proses ngontrol proses pabrik babagan kualitas, saben proses pabrik, tanggal pembuatan, lsp.
d. Dilengkapi karo piranti anti-bledosan, katup safety, katup darurat, meter tekanan lan suhu, uga sistem sing nguwatirake.
2. Lingkungan sing ramah lingkungan:
a. Standar Emisi: Ngadopsi scrubber gas khusus kanggo mbusak gas asam lan bledug saka asap
b. Bau sajrone operasi: Ditutup kanthi sajrone operasi
c. Polusi banyu: Ora ana polusi.
d. Polusi padat: padat sawise pirolisis yaiku kabel ireng lan baja karbon kasar sing bisa diproses utawa didol langsung karo regane.

Layanan kita:
1. Periode garansi kualitas: Garansi setaun kanggo reaktor utama mesin pirolisis lan pangopènan seumur hidup kanggo mesin lengkap.
2. Perusahaan kita ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning ing situs panuku kalebu latihan katrampilan para pekerja kanggo operasi, perawatan, lsp.
3. Tata letak pasokan miturut bengkel lan lahan panuku, informasi karya sipil, manual operasi, lsp. Menyang sing tuku.
4. Kanggo kerusakan sing disebabake dening pangguna, perusahaan nyedhiyakake rega suku cadang lan aksesoris.
5. Pabrik kita nyedhiyakake bagean nganggo nganggo rega biaya kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

      1.Bukak lawang kanthi: mbukak sing gampang lan cepet, adhem cepet, kabel sing gampang lan cepet. 2. Pendinginan kondensor kanthi tliti, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan reresik gampang. 3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Kanthi efektif bisa mbusak gas asam lan bledug, lan memenuhi standar nasional sing relevan. 4. Mbusak deslagging ing tengah lawang tungku: kedhep, nyabut otomatis, resik lan bebas debu, ngirit wektu. 5. Keamanan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

      Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kabel pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh produksi ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (diwenehake dening pelanggan) Sawise plastik limbah dehidrasi, garing, remuk, lan proses liyane, bisa entuk ukuran sing cocog. Sistem pakan Plastik sampah sing wis digawe wis diangkut menyang sampah transisi. Sistem pirolisis terus-terusan Plastik sampah terus diombe menyang reaktor pirolisis liwat feeder kanggo pirolisis. Sistem pemanas Bahan bakar alat pemanas utamane nggunakake gas sing ora gampang dibakar sing diproduksi dening pololisis limbah ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Oilsludge

      Detail Produk: Tungku retak pamisah terus-terusan, uga dikenal kanthi tungku retak tipe U, dirancang kanggo pasir minyak endhot minyak lan endhot tanduran perawatan limbah, tungku utama dipérang dadi rong bagéan: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahan kasebut pisanan mlebu tungku pangatusan, pangatusan wiwitan, penguapan isi banyu, lan banjur mlebu ing tungku karbonisasi sing retak, udan isi minyak, lan banjur residu standar ...