Piranti Distilasi

Katrangan singkat:

Minyak pirolisis sing diproduksi dening plastik limbah lan ban limbah disaring maneh. Indeks teknis utama bisa nggayuh standar minyak diesel 0 # utawa -10 # lan bisa digunakake dudu sing terakhir. Regane uga bisa ditambah $ 230 / ton tinimbang minyak mentah.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:
Peralatan distilasi molekul regenerasi minyak limbah nggunakake teknologi distilasi atomisasi vakum kanthi cepet, sing beda karo distilasi tradisional sing gumantung karo prinsip pamisahan bedane titik didih, (umpamane, pamisahan bedane titik didih tradisional udakara 600 ° C, dene teknologi distilasi molekul vakum dhuwur udakara 350 Nanging) gumantung karo bedane jalur bebas gerak molekuler saka macem-macem zat kanggo nggayuh pamisahan cairan-cair. Jalur bebas gerakan molekul nuduhake jarak sing ditempuh karo molekul ing antarane rong tabrakan sing jejer. Nalika minyak digawe panas, molekul minyak sing entheng lan abot bakal kebanjiran lumahing cair lan mlebu fase gas. Amarga jalur bebas saka molekul entheng lan abot beda-beda, molekul macem-macem zat beda-beda obah sawise kakehan saka permukaan cair kanggo entuk pamisahan material. tujuan saka. Teknologi distilasi flash atomisasi vakum ora mung nyepetake wektu kakehan molekul, nanging uga bisa nambah panen minyak.

initpintu_副本

Kauntungan peralatan:
1. Nggunakake teknologi pirolisis katalis dekompresi lan teknologi ekstraksi kimia produk.
2. Dilengkapi peralatan perlindungan lingkungan sing cukup lengkap. Kayadene alat pembakar gas buang lan ruang penghapusan debu flue.
3. Kurangi oksidasi lan dekomposisi minyak dasar sing direnovasi kanthi suhu dhuwur.
4. Tingkat panen minyak minyak limbah ora kurang saka 80%.
5. Kinerja kasebut aman lan andal, teknologi manufaktur wis maju, derajat otomatis dhuwur, lan fasilitas keamanan wis rampung.
6. Suhu pemanasan regenerasi minyak limbah luwih endhek tinimbang proses liyane, saengga bisa ngirit energi.

initpintu_副本1

Diagram Alur Proses:

329C5972FAFB4C04AC15246C14E94E71

Pambuka Peralatan Distilasi:

Properti

190-210

210-230

230-250

Kapadhetan(kg / m³ @ 20 ℃)

830

856.6

900.2

Viskositas Kinenatik(sSt @ 40 ℃)

 0,83

1.12

1.41

Nilai kalori(MJ / kg)

40.8

41.35

41,46

Titik flash kanthi metode Abel (℃)

19

29

37

Titik Api (℃)

29

35

46

Nomer Centane

40-45

35-40

25-30

Kandhung belerang(PPM)

Nil

Nil

Nil

 

 

Werna Minyak

 8JUKU(QGG8%`H_QD@CA6QMS  I%XH@)}DCG27SSQTLAWOO(I  `W}ZQEGYM(BCG4)TG28M4SX

 

Penyulingan minyak limbah menyang standar minyak Klasifikasi minyak dasar pelumas API

]RG5$4KF~WEM6]0RT0S}8MR

Keuntungan Kita:
1. Keamanan:
a. Ngadopsi teknologi las busur otomatis
b. Kabeh las bakal dideteksi kanthi metode uji nondestruktif ultrasonik kanggo njamin kualitas las lan bentuk las.
c. Ngadopsi proses ngontrol proses pabrik babagan kualitas, saben proses pabrik, tanggal pembuatan, lsp.
d. Dilengkapi karo piranti anti-bledosan, katup safety, katup darurat, meter tekanan lan suhu, uga sistem sing nguwatirake.
2. Lingkungan sing ramah lingkungan:
a. Standar Emisi: Ngadopsi scrubber gas khusus kanggo mbusak gas asam lan bledug saka asap.
b. Bau sajrone operasi: Ditutup kanthi sajrone operasi.
c. Polusi banyu: Ora ana polusi.
d. Polusi padat: padat sawise pirolisis yaiku kabel ireng lan baja karbon kasar sing bisa diproses kanthi jero utawa didol langsung kanthi regane.
Layanan kita:
1. Periode garansi kualitas: Garansi setaun kanggo reaktor utama mesin pirolisis lan pangopènan seumur hidup kanggo mesin lengkap.
2. Perusahaan kita ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning ing situs panuku kalebu latihan katrampilan para pekerja kanggo operasi, perawatan, lsp.
3. Tata letak pasokan miturut bengkel lan lahan panuku, informasi karya sipil, manual operasi, lsp. Menyang sing tuku.
4. Kanggo kerusakan sing disebabake dening pangguna, perusahaan nyedhiyakake rega suku cadang lan aksesoris.
5. Pabrik kita nyedhiyakake bagean nganggo nganggo rega biaya kanggo klien.

initpintu_副本2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

      1.Bukak lawang kanthi: mbukak sing gampang lan cepet, adhem cepet, kabel sing gampang lan cepet. 2. Pendinginan kondensor kanthi tliti, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan reresik gampang. 3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Kanthi efektif bisa mbusak gas asam lan bledug, lan memenuhi standar nasional sing relevan. 4. Mbusak deslagging ing tengah lawang tungku: kedhep, nyabut otomatis, resik lan bebas debu, ngirit wektu. 5. Keamanan: automati ...

    • Carbon Black Grinding Equipment

      Peralatan Mecah Ireng Karbon

      Detail Produk: Sawise misahake magnetik lan remuk, karbon ireng mentah sing diasilake ban pirolisis limbah dikirim menyang bin transisi. Campur banyu karo adesif ing pot campuran sing proporsional proporsional. Karbon ireng ing wadhah transisi lan cairan ing tank batching dicampur merata ing proporsi tartamtu lan banjur menyang granulator kanggo granulasi udan. Sawise rampung granulasi karbon ireng menyang pengering kanggo garing lengkap sawise ayak. Bagean gedhe ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

      Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kabel pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh produksi ...

    • Domestic waste pyrolysis plant

      Tanduran pirolisis limbah domestik

        Sawise ngurutake sampah sing urip ing kutha utama, ngemot plastik sampah dening pengering drum multi-lapisan sawise garing, feeder menyang gasifier, tungku sawise pangatusan, retak, klorinasi, pangurangan output, pemurnian gas sing bisa dibakar kanthi nyemprot, pamisahan cairan gas, minangka tambahan banyu ing menara sing diapusi, kanggo pembakaran tungku ketel uap, kukus saka ketel kanggo generator turbin uap kanggo ngasilake listrik, tenaga kasebut bisa digunakake kanggo warga. Dheweke ...