Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

  • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

    Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kawat pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh sistem produksi nyedhiyakake panas reaksi, entuk swasembada ing energi;