Peralatan Mecah Ireng Karbon

  • Carbon Black Grinding Equipment

    Peralatan Mecah Ireng Karbon

    Bahan kanthi crusher rahang rusak, ing tumindak elevator ember, dikirim menyang wadhah, sawise feeder kedher elektromagnetik bakal ngirim bahan kanthi rata lan teratur menyang pabrik Raymond kanggo mecah, sawise bubuk bubuk ing ngisor tumindak blower nyebul analisis pengurutan mesin, sawise misahake bahan saka pipa menyang siklon gedhe kanggo nglumpukake bubuk, mengko ing output tutuk, kanggo ngrampungake proses mecah karbon ireng.