Burner

  • burner

    piranti kanggo ngobong

    Boiler burner yaiku alat pembakar ketel, bahan bakar ketel lan ketel gas minangka alat bantu pendukung sing paling penting, alat pembakar ketel dipérang dadi bahan bakar lan pembakar gas lan pembakar bahan bakar ganda, kalebu bahan bakar bisa dipérang dadi bahan bakar minyak ringan mesin pembakar minyak berat, minyak ringan utamane nuduhake solar, minyak abot ngemot bensin ekstraksi minyak, minyak solar sawise sisa minyak berat; Mesin pembakar gas bisa dipérang dadi pembakar gas alam, pembakar gas kota, pembakar LPG lan pembakar biogas.