piranti kanggo ngobong

Katrangan singkat:

Boiler burner yaiku alat pembakar ketel, bahan bakar ketel lan ketel gas minangka alat bantu pendukung sing paling penting, alat pembakar ketel dipérang dadi bahan bakar lan pembakar gas lan pembakar bahan bakar ganda, kalebu bahan bakar bisa dipérang dadi bahan bakar minyak ringan mesin pembakar minyak berat, minyak ringan utamane nuduhake solar, minyak abot ngemot bensin ekstraksi minyak, minyak solar sawise sisa minyak berat; Mesin pembakar gas bisa dipérang dadi pembakar gas alam, pembakar gas kota, pembakar LPG lan pembakar biogas.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

initpintu_副本1

Detail Produk:
Minangka peralatan integrasi elektromekanis kanthi otomatisasi dhuwur, burner bisa dipérang dadi lima sistem: sistem pasokan udara, sistem pengapian, sistem pemantauan, sistem bahan bakar lan sistem kontrol elektronik.
Sistem pasokan udara
Fungsi sistem pasokan udara yaiku menehi feed udara kanthi kecepatan lan volume angin tartamtu menyang ruang pembakaran. Komponen utamane yaiku: cangkang, motor kipas, impeller kipas, tabung geni gun udara, kontrol damper, baffle damper, mekanisme pengatur CAM lan disk difusi.
Sistem pengapian
Fungsi sistem pengapian yaiku ngobong campuran udara lan bahan bakar. Dawane, Sudut kerucut lan bentuk bisa dirancang miturut kebutuhan pangguna.
Sistem ngawasi
Fungsi sistem ngawasi yaiku supaya operasi burner aman lan stabil. Komponen utamane yaiku monitor semangat, monitor tekanan lan monitor suhu.
Sistem bahan bakar
Fungsi sistem bahan bakar yaiku kanggo mesthekake yen burner ngobong bahan bakar sing dibutuhake. Sistem bahan bakar pembakar bahan bakar utamane kalebu: pipa minyak lan sendhi, pompa minyak, katup solenoid, nozel, preheater minyak berat. Pembakar gas utamane filter, regulator, klompok katup solenoid, klompok katup solenoid pengapian, katup kupu-kupu bahan bakar.
Sistem kontrol listrik
Sistem kontrol elektronik minangka pusat komando lan pusat penghubung sistem ing ndhuwur. Komponen kontrol utama yaiku pengontrol program, sing dilengkapi program sing beda kanggo pembakar sing beda. Program umum kalebu: seri LFL, seri LAL, seri LOA lan seri LGB.

initpintu_副本2

Kauntungan peralatan:
1. Pembakaran lengkap, bisa adaptasi karo fluktuasi tekanan, distribusi udara sing diatur kanthi otomatis, pembakaran lengkap.
2. Kinerja keamanan sing apik.
3. Sistem bahan bakar ngontrol output minyak kanggo nyilikake konsumsi.
4. Sistem kontrol listrik nyapu angin ing 30 detik, sing trep, cepet, aman lan stabil.
5. Nihan insulasi panas sing kandel bisa nglindhungi mesin saka karusakan, nggawe mesin bisa mlaku kanthi stabil lan umure umure.

 

initpintu_副本3

Layanan kita:
1. Periode garansi kualitas: Garansi setaun kanggo reaktor utama mesin pirolisis lan pangopènan seumur hidup kanggo mesin lengkap.
2. Perusahaan kita ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning ing situs panuku kalebu latihan katrampilan para pekerja kanggo operasi, perawatan, lsp.
3. Tata letak pasokan miturut bengkel lan lahan panuku, informasi karya sipil, manual operasi, lsp. Menyang sing tuku.
4. Kanggo kerusakan sing disebabake dening pangguna, perusahaan nyedhiyakake rega suku cadang lan aksesoris.
5. Pabrik kita nyedhiyakake bagean nganggo nganggo rega biaya kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

      1.Bukak lawang kanthi: mbukak sing gampang lan cepet, adhem cepet, kabel sing gampang lan cepet. 2. Pendinginan kondensor kanthi tliti, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan reresik gampang. 3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Kanthi efektif bisa mbusak gas asam lan bledug, lan memenuhi standar nasional sing relevan. 4. Mbusak deslagging ing tengah lawang tungku: kedhep, nyabut otomatis, resik lan bebas debu, ngirit wektu. 5. Keamanan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

      Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kabel pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh produksi ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Oilsludge

      Detail Produk: Tungku retak pamisah terus-terusan, uga dikenal kanthi tungku retak tipe U, dirancang kanggo pasir minyak endhot minyak lan endhot tanduran perawatan limbah, tungku utama dipérang dadi rong bagéan: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahan kasebut pisanan mlebu tungku pangatusan, pangatusan wiwitan, penguapan isi banyu, lan banjur mlebu ing tungku karbonisasi sing retak, udan isi minyak, lan banjur residu standar ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (diwenehake dening pelanggan) Sawise plastik limbah dehidrasi, garing, remuk, lan proses liyane, bisa entuk ukuran sing cocog. Sistem pakan Plastik sampah sing wis digawe wis diangkut menyang sampah transisi. Sistem pirolisis terus-terusan Plastik sampah terus diombe menyang reaktor pirolisis liwat feeder kanggo pirolisis. Sistem pemanas Bahan bakar alat pemanas utamane nggunakake gas sing ora gampang dibakar sing diproduksi dening pololisis limbah ...