Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

  • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

    Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

    Metode pirolisis minangka salah sawijining metode sing komprehensif lan ditambah nilai ing perawatan ban sampah. Liwat teknologi pirolisis peralatan perawatan ban sampah, bahan baku kayata ban limbah lan plastik limbah bisa diproses kanggo njupuk bahan bakar, kawat karbon ireng lan baja. Proses kasebut nduweni ciri polusi nol lan asil minyak sing dhuwur.