Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

Katrangan singkat:

Metode pirolisis minangka salah sawijining metode sing komprehensif lan ditambah nilai ing perawatan ban sampah. Liwat teknologi pirolisis peralatan perawatan ban sampah, bahan baku kayata ban limbah lan plastik limbah bisa diproses kanggo njupuk bahan bakar, kawat karbon ireng lan baja. Proses kasebut nduweni ciri polusi nol lan asil minyak sing dhuwur.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. Mbukak kanthi kebak lawang: loading sing gampang lan cepet, pendinginan cepet, kabel sing gampang lan cepet.

2. Pendinginan kondensor sak tenane, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan gampang diresiki.

3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Bisa mbusak gas asam lan bledug kanthi efektif, lan memenuhi standar nasional sing relevan.

4. Dibusak ing tengah lawang tungku: airtight, deslgging otomatis, resik lan tanpa bledug, ngirit wektu.

5. Keamanan: teknologi las busur otomatis, uji coba non-rusak ultrasonik, piranti keamanan manual lan otomatis.

6. Sistem pamulihan gas knalpot: dibakar kabeh sawise pulih, ngirit bahan bakar lan nyegah polusi.

7. Panas langsung: Proses khusus nambah area pemanas reaktor, suhu mundhak cepet, lan suhu gampang dikontrol, kanthi efektif nambah umur layanan peralatan kasebut.

8. Desain cangkang isolasi termal sing unik: efek isolasi termal sing apik, efek hemat energi sing apik.

initpintu_副本

Detail Produk:

  Ing ban kabehdiangkut menyang reaktor pirolisis liwat modul loading, tutup kanthi otomatis dikunci lan disegel, banjur ban kabeh dipololisis; sawise perawatan pirolisis, uap minyak disaring, lan minyak lan gas ngliwati cahya lan alat pamisahan minyak lan gas sing abot. Minyak lan gas mlebu ing sistem kondensasi, bagean sing bisa diencerke dadi kenthel dadi minyak ban, lan bagean sing dudu cair minangka input menyang sistem pemanas kanggo pembakaran liwat sistem pemurnian gas. Sawise proses pirolisis minyak lan gas rampung, kabel karbon lan baja karbon sisa kanthi otomatis dibuwang liwat sistem debit slag otomatis sing wis ditutup.

initpintu_副本1

Kauntungan peralatan:

1. Reaktor pirolisis nggunakake struktur awak panyimpenan panas kanggo ndaur-ulang panas sampah, sing ora mung bisa nambah umur layanan tungku utama, nanging uga ngirit bahan bakar. Ngirit luwih akeh biaya produksi
2. Panci sing disetujoni kanthi suhu tinggi khusus digunakake kanggo reaktor.
3. Piranti kasebut dilengkapi peringatan pamblokiran inframerah lan piranti pengerukan, sing bisa ndeteksi kedadeyane penyumbatan pipa ing proses produksi lan kanthi otomatis ngatasi masalah penyumbatan, supaya bisa ngatasi masalah keamanan amarga sumbatan pipa ing proses produksi.
4. Struktur siklus dobel digunakake ing sistem deslagging, sing ngontrol wektu deslagging udakara 2 jam. Slag kasebut cepet dibersihake.
5. Ngadopsi sistem pemurnian gas pembuangan anyar kanggo nggawe gas sing dibuwang sawise pemurnian memenuhi standar emisi nasional sing relevan
6. Sawise dehidrasi, ngilangi belerang lan ngilangi kotoran ing sistem pemurnian, gas sing luwih gampang dikobong dikompres karo kompresor gas khusus lan disimpen ing tangki panyimpenan gas. Bisa digunakake kanggo dadi panas mengko, utawa disuplai menyang generator gas-gas kanggo digunakake utawa didol.
7. Tambahake ventilasi konveksi lan piranti adhem kanthi cepet menyang tungku utama, saengga suhu tungku utama bisa dikurangi nganti ngisor 100 derajat sajrone 2 jam.

initpintu_副本2

Parameter Teknis:

Ora

Barang sing digunakake

Tanduran piramisis Tipe Kumpulan

1

Model

 

BH-B5

BH-B8

BH-B10

BH-B12

2

Bahan baku

 

Ban sampah

3

Kapasitas 24 jam

 

5

8

10

12

4

Produksi minyak 24 jam

T

2.4

4

4.4

4.8

5

Metode Pemanas

 

Panas langsung

Panas langsung

Panas langsung

Panas langsung

6

Tekanan Makarya

 

tekanan normal

tekanan normal

tekanan normal

tekanan normal

7

Cara Cooling

 

adhem banyu

adhem banyu

adhem banyu

adhem banyu

8

Konsumsi banyu

T / h

4

6

7

8

9

Ribut

DB (A)

≤85

≤85

≤85

≤85

10

Bobot total

T

20

26

27

28

11

Ruang lantai

(Koil pipa)

m

20 * 10 * 5

20 * 10 * 5

22 * 10 * 5

25 * 10 * 5.5

12

Ruang lantai (tank)

m

27 * 15 * 5

27 * 15 * 5

29 * 15 * 5

30 * 15 * 5.5

1. Bahan Baku Kanggo Mesin Pirolisis

initpintu_副本

2. Pungkasi persentasi produk lan panggunaan

图片1_副本1

NO.

Jeneng

Persentase

Panganggone

1

Minyak ban

45%

* Bisa didol langsung.

* Bisa nggunakake peralatan distilasi kanggo entuk bensin lan solar.

* Bisa digunakake minangka bahan bakar.

2

Karbon ireng

30%

* Bisa didol langsung.
* Peralatan panyulingan ireng karbon bisa digunakake kanggo nggawe ireng karbon alus.

* Peralatan granulasi ireng karbon bisa digunakake kanggo nggawe partikel.

3

Kabel baja

15%

* bisa didol langsung.
* Mesin baling hidrolik bisa digunakake kanggo nggawe blok baja kanggo transportasi lan panyimpenan.

4

Gas minyak

10%

* Bisa digunakake minangka bahan bakar dening burner.

* Gas ​​sampah sing berlebihan bisa disimpen liwat sistem panyimpenan.

3. Bahan bakar sing kasedhiya kanggo pamrosesan pirolisis

NO.

Bahan bakar

1

Minyak (minyak bahan bakar, minyak ban, minyak abot lsp.)

2

Gas alam

3

Batubara

4

Kayu bakar

5

Pelet ireng karbon

Keuntungan Kita:
1. Keamanan:
a. Ngadopsi teknologi las busur otomatis
b. Kabeh las bakal dideteksi kanthi metode uji nondestruktif ultrasonik kanggo njamin kualitas las lan bentuk las.
c. Ngadopsi proses ngontrol proses pabrik babagan kualitas, saben proses pabrik, tanggal pembuatan, lsp.
d. Dilengkapi piranti anti-bledosan, katup safety, katup darurat, tekanan lan meter suhu, uga sistem sing nguwatirake.

2. Lingkungan sing ramah lingkungan:
a. Standar Emisi: Ngadopsi scrubber gas khusus kanggo mbusak gas asam lan bledug saka asap
b. Bau sajrone operasi: Ditutup kanthi sajrone operasi
c. Polusi banyu: Ora ana polusi.
d. Polusi padat: padat sawise pirolisis yaiku kabel ireng lan baja karbon kasar sing bisa diproses kanthi jero utawa didol langsung kanthi regane.
Layanan kita:
1. Periode garansi kualitas: Garansi setaun kanggo reaktor utama mesin pirolisis lan pangopènan seumur hidup kanggo mesin lengkap.
2. Perusahaan kita ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning ing situs panuku kalebu latihan katrampilan para pekerja kanggo operasi, perawatan, lsp.
3. Tata letak pasokan miturut bengkel lan lahan panuku, informasi karya sipil, manual operasi, lsp. Menyang sing tuku.
4. Kanggo kerusakan sing disebabake dening pangguna, perusahaan nyedhiyakake rega suku cadang lan aksesoris.
5. Pabrik kita nyedhiyakake bagean nganggo nganggo rega biaya kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

      1.Bukak lawang kanthi: mbukak sing gampang lan cepet, adhem cepet, kabel sing gampang lan cepet. 2. Pendinginan kondensor kanthi tliti, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan reresik gampang. 3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Kanthi efektif bisa mbusak gas asam lan bledug, lan memenuhi standar nasional sing relevan. 4. Mbusak deslagging ing tengah lawang tungku: kedhep, nyabut otomatis, resik lan bebas debu, ngirit wektu. 5. Keamanan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Tirus Sampah Terus-terusan

      Bakal pecah ban sawise conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, lsp. Kanggo tekanan negatif ing sistem pirolisis terus liwat pirolisis, ing sistem sawise suhu reaksi fase gas 450-550 ℃ kanthi kondisi pirolisis vakum kanthi cepet reaksi, ngasilake minyak pirolisis, karbon ireng, kabel pirolisis lan gas sing bisa dibakar, gas sing bisa dibakar kanthi misahake unit pemulihan minyak lan gas sawise mlebu kompor jeblugan panas, kanggo kabeh produksi ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Oilsludge

      Detail Produk: Tungku retak pamisah terus-terusan, uga dikenal kanthi tungku retak tipe U, dirancang kanggo pasir minyak endhot minyak lan endhot tanduran perawatan limbah, tungku utama dipérang dadi rong bagéan: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahan kasebut pisanan mlebu tungku pangatusan, pangatusan wiwitan, penguapan isi banyu, lan banjur mlebu ing tungku karbonisasi sing retak, udan isi minyak, lan banjur residu standar ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (diwenehake dening pelanggan) Sawise plastik limbah dehidrasi, garing, remuk, lan proses liyane, bisa entuk ukuran sing cocog. Sistem pakan Plastik sampah sing wis digawe wis diangkut menyang sampah transisi. Sistem pirolisis terus-terusan Plastik sampah terus diombe menyang reaktor pirolisis liwat feeder kanggo pirolisis. Sistem pemanas Bahan bakar alat pemanas utamane nggunakake gas sing ora gampang dibakar sing diproduksi dening pololisis limbah ...