Babagan Kita

  Qingdao Longyuan Baihong Mechanical Equipment Co., LTD. Dumunung ing Qingdao, Provinsi Shandong.

  Perusahaan iki nggabungake konsep teknologi modern lan desain lan desain Eropa, investasi akeh dhuwit kanggo riset lan pangembangan lan produksi produk anyar lan teknologi anyar, entuk asil sing apik banget, duwe paten penemuan nasional. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi ISO9001, sertifikasi CE lan sertifikasi pihak katelu internasional SGS. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi kabeh layanan operasi rantai industri desain, manufaktur, instalasi lan debugging, pelatihan teknis lan layanan sawise-adol.

QQ截图20201009140306 - 副本

  Peralatan pirolisis yaiku karet ban sampah lan sampah sampah, plastik limbah, minyak mineral limbah, kayata polusi lumpur ing pirolisis ing lingkungan suhu sithik, skrining lan koreksi integrasi cerdas saka kabeh peralatan produksi, lan pungkasane rusak mudhun dadi macem-macem minyak bahan bakar, bata ireng karbon lan bahan organik, sekaligus kanggo nggayuh sarat perlindungan lingkungan negara nol emisi nol, minyak bahan bakar sing cedhak karo standar internasional, bisa langsung nggunakake gas, mesin solar lan ketel kobongan Kanggo ngrusak, sumber daya, konservasi energi lan perlindungan lingkungan nglindhungi kabeh jinis sampah rumah tangga, sampah industri.

  Ngenani semangat perusahaan "berorientasi kualitas, persatuan lan usaha, manajemen jujur", perusahaan ngasilake peralatan pyrolisis padat limbah sing apik, nglayani saben pelanggan kanthi tliti, nggawe inovasi terus-terusan, terus-terusan nyedhiyakake pelanggan produk kompetitif kanggo wektu sing suwe, lan mbantu pelanggan nggawe luwih akeh rega ing kompetisi pasar sing galak.

Sertifikat

CE-Pyrolysis plant
ISO9001
SGS