ly
ly2
ly3

Kita Nyedhiyakake Kualitas Tinggi

Tanduran Pirolisis

  • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

    Pabrik Pirolisis Tirus Tipe Batch

    1.Bukak lawang kanthi: mbukak sing gampang lan cepet, adhem cepet, kabel sing gampang lan cepet. 2. Pendinginan kondensor kanthi tliti, tingkat output minyak sing dhuwur, kualitas minyak sing apik, umur panjang lan reresik gampang. 3. Desulfurisasi mode banyu asli lan ngilangi bledug: Kanthi efektif bisa mbusak gas asam lan bledug, lan memenuhi standar nasional sing relevan. 4. Mbusak deslagging ing tengah lawang tungku: kedhep, nyabut otomatis, resik lan bebas debu, ngirit wektu. 5. Keamanan: automati ...

  • Waste Plastic Pyrolysis Plant

    Tanduran Pirolisis Plastik Sampah

    Detil Produk: Sistem Pretreatment (diwenehake dening pelanggan) Sawise plastik limbah dehidrasi, garing, remuk, lan proses liyane, bisa entuk ukuran sing cocog. Sistem pakan Plastik sampah sing wis digawe wis diangkut menyang sampah transisi. Sistem pirolisis terus-terusan Plastik sampah terus diombe menyang reaktor pirolisis liwat feeder kanggo pirolisis. Sistem pemanas Bahan bakar alat pemanas utamane nggunakake gas sing ora gampang dibakar sing diproduksi dening pololisis limbah ...

  • Domestic waste pyrolysis plant

    Tanduran pirolisis limbah domestik

      Sawise ngurutake sampah sing urip ing kutha utama, ngemot plastik sampah dening pengering drum multi-lapisan sawise garing, feeder menyang gasifier, tungku sawise pangatusan, retak, klorinasi, pangurangan output, pemurnian gas sing bisa dibakar kanthi nyemprot, pamisahan cairan gas, minangka tambahan banyu ing menara sing diapusi, kanggo pembakaran tungku ketel uap, kukus saka ketel kanggo generator turbin uap kanggo ngasilake listrik, tenaga kasebut bisa digunakake kanggo warga. Dheweke ...

  • Distillation Equipment

    Piranti Distilasi

    Detail Produk: Peralatan distilasi molekul regenerasi minyak limbah nggunakake teknologi distilasi atomisasi vakum kanthi cepet, sing beda karo distilasi tradisional sing gumantung karo prinsip pamisahan beda titik didih, (umpamane, pamisahan prabédan titik didih tradisional udakara 600 ° C , nalika teknologi distilasi molekul vakum sing dhuwur udakara 350 Nanging) gumantung saka bedane jalur bebas rata-rata gerakan molekul sing beda ...

  • Waste Tire Crushing Equipment

    Peralatan Sampah Tirus Sampah

      Lini produksi pamrosesan ban limbah minangka peralatan lengkap skala lengkap sing misahake telung bahan baku utama sing ana ing ban: karet, kawat baja, lan serat ing suhu kamar lan nyadari daur ulang 100%. Jalur produksi pamrosesan ban limbah bisa ngolah daur ulang ban ing kisaran diameter 400-3000mm miturut syarat pelanggan, kanthi penerapan sing kuat, ukuran output bisa dikontrol sajrone kisaran 5-100mm, lan output bisa tekan 2 ...

  • Waste Plastic Crushing Equipment

    Peralatan Plushing Plastik Sampah

    Detail Produk: Crusher plastik liwat motor kanggo nyopir piring pisau piso kanthi kecepatan dhuwur, lan nalika proses rotasi peso peso obah kanthi kecepatan tinggi kanggo nggawe tren gerakan piso kanthi jurang piso dibentuk ing antarane sayap ngrusak plastik geser sing disebabake potongan plastik sing gedhe wis pecah, rusak sawise plastik ukuran partikel plastik liwat output filter bolong layar. Ketik Diameter Remote LYBH-PS800 Puteran Blade 420mm ...

  • hot blast heater

    pemanas jeblugan panas

    Detail Produk: 1. Awak tungku udara panas lan kontrol kabeh set peralatan kabeh dirancang lan digawe dening awake dhewe, sing bisa njamin koordinasi ing antarane macem-macem komponen lan nyuda kegagalan sing disebabake koordinasi saben bagean. Sanajan ana kesalahan, bisa ditanggulangi kanthi kacepetan paling cepet. 2. Tungku udhara panas nggunakake jinis campuran langsung, sing nduweni panas paling dhuwur, bisa entuk suhu sing luwih dhuwur, ngasilake hawa panas kanthi cepet, gampang dijaga, bisa ...

  • burner

    piranti kanggo ngobong

    Detail Produk: Minangka peralatan integrasi elektromekanis kanthi otomatisasi dhuwur, burner bisa dipérang dadi lima sistem: sistem pasokan udara, sistem pengapian, sistem pemantauan, sistem bahan bakar lan sistem kontrol elektronik. Sistem pasokan udara Fungsi sistem pasokan udara yaiku panganan udara kanthi kacepetan lan volume angin tartamtu ing ruang pembakaran. Komponen utamane yaiku: cangkang, motor kipas, impeller kipas, tabung geni gun udara, kontrol damper, baffle damper, regulat CAM ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

Katrangan ringkes :

Qingdao Longyuan Baihong Machinery Equipment Co., Ltd dununge ing Tsingtao, Provinsi Shandong. Perusahaan iki nggabungake konsep teknologi lan desain canggih Eropa lan Amerika. Umume nggawe pabrik pirolisis. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi ISO9001, sertifikasi CE lan sertifikasi pihak katelu internasional SGS. Perusahaan teknologi tinggi sing nyedhiyakake kabeh operasi lan layanan rantai industri kanthi sakabehe, desain, manufaktur, instalasi lan komisioning, pelatihan teknis, lan layanan purna jual.

Informasi Kabar

Warta Industri